Sponzorujeme

Fotbalová přípravka SK Solnice

Fotbalová přípravka SK Solnice

Nejmladší fotbalový potěr z SK Solnice hraje v barvách Auto SAS. Jsme velmi hrdí na naše malé sportovce, kteří hájí naše barvy. Kluci se účastní řady turnajů ve své třídě a rozhodně se mezi ostatními týmy neztrácejí. Další Panenkové a Ronaldové jsou na startu. Dnes v přípravce, zítra v lize!
Od roku 2015 pořádáme spolu s SK Solnice turnaj o putovní pohár AUTOSAS CUP.



Poláčkovo léto

Poláčkovo léto

Poláčkovo léto je divadelní festival pořádaný na počest rychnovského rodáka – spisovatele, novináře a humoristy Karla Poláčka. Tradičně se koná v Rychnově nad Kněžnou na přelomu června a července. Festival probíhá v netradičních prostorách města a jeho okolí. Součástí festivalu jsou také koncerty v rychnovských kostelích a synagoze.

Každoročně si vybíráme z nabídky to "své" představení, které podpoříme nejen finančně. Vloni to bylo představení CHAPLIN v podání MD Mladá Boleslav. Byla to dobrá volba! Skvělé herecké výkony a složitý životní příběh jedné herecké ikony.

2015 | 2016 | 2017



Rychnovský dětský sbor Carmina

Carmina

Carmina není jen zájmový kroužek, ale systém, který poskytuje dětem hudební vzdělání. Některé děti profesně ovlivnil (úspěšné přijímací zkoušky na VŠ, konzervatoře, PF), jiným pomohl třeba jen k tomu, že si kdekoli a kdykoli budou moci s radostí a z plných plic zazpívat a nemusí se při tom červenat. Je to dobrá příležitost pro každého, kdo chce svůj volný čas trávit užitečným a krásným způsobem. A koncerty opravdu stojí za to!



FBC Dobré

FBC Dobré

FBC Dobré je úspěšný florbalový ženský tým, kterému fandíme v jejich nadšení. V pohybu je síla a energie, kterou na zápasech "našeho" florbalového týmu čerpáme i my. Ať Vám to střílí, holky!


Unesco klub Solnice

Unesco klub

Unesco klub Solnice je nezisková společnost - spolek, jehož cílem je zapojit co nejvíce svých spoluobčanů do společných sportovních a kulturních aktivit. Z jeho bohaté historie můžeme jmenovat šachové turnaje, turnaje v kuželkách, spolupořádání Solnické solné stezky - tradičního turistického pochodu či Solnické loučení s létem.


Komunální technika

+420 777 700 619

Manipulační technika

+420 777 700 621