Předváděcí dny Auto SAS 2022

Děkujeme za návštěvu všem účastníkům a zaměstnancům za jejich nasazení.  

Předváděcí dny Auto SAS 2022 jsou za námi.

Představili jsmě vám spoustu novinek!

K vidění byly nové modely, které rozšířily naši nabídku komunální a manipulační techniky, e-shopy a novinky pro usnadnění Vaší práce.

Prohlédnout jste si mohli například vysokozdvižný vozík TOYOTA Traigo 80V, který není často k vidění, ale určitě stojí za to! Z jeho mnoha předností uveďme alespoň pár: kompaktní řešení, vyložení těžiště 900 mm, boční výměna aku, C rám, velké zbytkové nosnosti..

Dalším často předváděným strojem byl inovovaný retrak, taktéž z produktové nabídky zn. Toyota - BT REFLEX, retrak s velkými výškami zdvihu a unikátním naklápěním kabiny pro náročnou opakovanou práci ve velkých výškách, možnost snížení energetické náročnosti díky lithium-iontové baterii, skvělá ergonomie prostoru řidiče, rozhraní řidiče se snadno čitelným dotykovým displejem a titulem "chytrý vozík", jenž umožňuje snadné připojení, monitorování a zlepšování kvality a efektivity práce.

Premiéru u nás měla cepová svahová mulčovací sekačka na dálkové ovládání TIMAN RC-751, jež se hravě dostane i do hůře dostupných míst, například pod stromy nebo pod fotovoltaické články, ideální je na špatně přístupné svahy, pod teplovodní potrubí a tam, kde se běžné sekačky nedostanou. Posun stroje Timan RC-751 zajišťují dva gumové pásy. Oba pásy jsou nezávisle zavěšené, což znamená, že celá jednotka má trvalý kontakt s povrchem na 4 bodech, a to i na nerovném terénu. Velkou předností stroje je účinný systém cepového sečení díky kladívkovým cepům ve tvaru Y. Svahová dostupnost je 50 stupňů. Lze také pro lepší trakci použít hroty na pásy.

Nechyběly ani modely komunálních vozidel Multicar, Hako a ISUZU.

Rozhodně bylo na co se koukat a co řešit.

Bylo to moc fajn a my věříme, že to FAJN, je vidět i na snímcích pořízených během obou dnů. Dovolte, abychom Vás pozvali do naší malé fotogalerii.

Děkujeme za přízeň a už nyní se těšíme na shledanou při dalších příležitostech!

Tým Auto SAS


 

Komunální technika

+420 777 700 619

Manipulační technika

+420 777 700 621