DELTA CP AC evo 150/30

Na model můžete poptávat náhradní díly. Pokud je nenajdete v nabídce e-shopu, kontaktujte naše operátory.

DELTA CP AC evo

je elektrický ručně vedený vysokozdvižný vozík s protizávažím a naklápěcím zvedacím zařízením. Tato ojedinělá konstrukce umožňuje způsob manipulace s břemenem shodný jako u čelních vozíků. Při manipulaci lze dojíždět až přímo k zakládacímu místu v regálových systémech, aniž by Vás omezovala opěrná podpůrná ramena. Zároveň je možné nakládat a skládat zboží přímo z ložné plochy nákladních automobilů. Vozík je navržený a postavený pro vynikající výkon i při vysokých výškách zdvihu. DELTA CP nabízí vysokou efektivitu skladování bez jakéhokoliv úsilí operátora a to díky použití posilovače řízení a optimální poloze protizávaží.

Výhody:

  • Hydraulicky poháněné naklápění stožáru udržuje rovnováhu a pozici nákladu ve všech manipulačních situacích.
  • Posilovač řízení (ve standardní výbavě u všech vozíků mimo těch s nosností 600 kg) je důvodem, proč je DELTA CP AC-evo ideálním řešením pro manipulaci s břemeny ve stísněných prostorách. AC technologie řízení zajišťuje maximální citlivost při rozjíždění a brzdění vozíku.
  • Chybějící přední opěrná podpůrná ramena umožňují dojezd až přímo k zakládacímu místu v regálových systémech či nakládat a vykládat zboží přímo z ložné plochy nákladních automobilů.
  • Stavitelné vidlice z vysoce pevné oceli umožňují manipulaci i s nestandardními paletami různých rozměrů či kontejnery.
  • Větší kapacita baterie omezuje prostoje z důvodu častého dobíjení
  • Jednoduché řízení, které zvládne každý pracovník. Není třeba speciálního zaškolení.

Technická data:

nosnost ... 1500 kg
výška zdvihu ... 2950 mm
délka vidlic ... 1200 mm
vyložení těžiště ... 600 mm
poloměr otáčení ... 1505 mm

Publikováno: Armanni Carrelli Ellevatori srl, 30.10.2017

Komunální technika

+420 777 700 619

Manipulační technika

+420 777 700 621